En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgelik verecektir.

Yangın merdivenleri, yangın sırasında çatı sakinlerinin emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasar çizimı ve özümlemeı, yangın eminği dair uzmanlaşmış firmalar tarafından konstrüksiyonlmalı ve dayalı yönetmeliklere yarar olmalıdır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz ali mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek için kullanılan özel düşüncemlı baplardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Kapının güzel duyu gestaltsı ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı duraksız olarak etkilemektedir.

Hevesli bir mimar yahut yangın eminği mahirından payanda alarak, gereksinimleriniza ve domestik düzenlemelere şayeste bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı huzurlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte böyle durumlar destur özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık düzenıyoruz.

Sertifikasız yangın kapıları da münasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı Yangın Kapısı bir dalgalı sunar.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Görmüş olacaksınız ki bu grado ali birinci sınıf yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Report this wiki page