Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı teselsül otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olur.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Ivedi çıkış bapsı ve yangın kapısı arasındaki farkları henüz kemiksiz anlatabilmek muhtevain konuyu safi anlaşılır hale getirmek gerekir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen tıntınaltılmasına olanak tanır, bina emniyetliğini esenlar. Ivedili çıkış bapları binaların gestaltsına ve çokliğine göre farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın ve acil pozisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu kanat temelı modellerde olağan kapı koluna mümasil. 

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna aldatmaınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Hediyeı etkileyen asıl amil bapnın tehlikee metanet seviyesidir. Bu tehlikee dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması hayati önem Yangın Merdiveni Kapısı taşımaktadır.

Yangın merdiveni baplarında çtuzakışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın kapısında conta, gedik ve menteşeler denetleme edilmelidir.

Bu hava, yangının yoklama altına tuzakınmasını çelimleştirdiği ve faciayı daha da trajik hale getirdiği anlatım edildi.

Açılıp - kapanma işçiliklevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu hâl muayene edilmelidir. 

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun kişi ve esrar yitirilmesine da reçete açabilir.

Report this wiki page