Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını dikilmek midein tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın merdivenine iye sürdürmek makro bir avantajdır. şüphesiz bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan yüksek binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine ehil olmak karınin binanızın yeni olması ya da dolgunca etkili olması gerekmemektedir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış istikametüne yakın panik bar kolu bulunmasıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, elan bina tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Hayati ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını sav fail kişilerle içinlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede verimsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da mahzur olamayacaktır.

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev allıkır.

5-) Cam malzeme kullanılacaksa bunların mutlaka ısıya dayanıklı olması elzemdir. Hatta yangın anında kadehın kırılmasını engellemek için kalın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Özellikle içli ve saygınlık materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ankara Yangın Bapsı vira etmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak istanbul Yanggın kapısı fiyatları Yangın Kapıları ile ait kaygı ettikleri tüm mevzular karşı malumat sahibi olabilirler.

Report this wiki page