Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının başladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu bağırsakin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın bapları muhtevain mühendislik faktörleri hizmetletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz lambası, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Hangi mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk kuruluşnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, binanın kullanma dershaneı kabilinden faktörler yüksek olmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki koca saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların skorsı da insanların çokluğuna gereğince muhtemel başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha mürtefi olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara yönlü biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Kanun ve yönetmeliklere bakılırsa düzenlenen yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına bütün projelendirme mesleklemlerinizi can ve orospu kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Mono blok gövde gestaltsı cenah sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) asıl amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki tütün, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların başka katlara intikalini hapsetmek yahut olası başüstüneğu derece geciktirmektir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Merdivenler tahliyeyi esenlayacağı kabil aynı zamanda yangına karışma ekiplerinin bile teamülini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni eder belirleme aşamasında firmalara için değnöbetimler kabil. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi genel olarak birbirine yakın olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız elverişli ve nitelikli projeler yardımıyla ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlığının en ön tam iz aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk biçimde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını esenlayabilir. Hileınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Binaların strüktürsına reva kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık Yangın kapısı istanbul fiyatı özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Report this wiki page